top of page

O gasca de nurtitionisti pasionati de mancare sanatoasa, ingrediente naturale si produse care ne fac cu adevarat bine. Am gandit si creat acest brand cu gandul la cum ne-am hrani noi copiii in primul rand - cu mancare buna, care respecta principiile nutritionale medicale, pregatita cu dragoste si intr-un mod sustenabil.

Am adaugat o curte de 1000 mp cu iepurasi, cireste, mese si umbrele dar si multa iarba verde pentru ca toti cei care ne trec pragul sa intre intr-o lume ferita de galagia orasului, in care sa se poata relaxa.

 

 

 

 

 

 

 

Ingredientele naturale pe care le folosim in produsele noastre, toate de origine certificata, sunt bombe de sanatate si energie: faina de migdale, de cocos, de fibre de bambus, lactate integrale, unt de la vacute fericite, oua de la gaini ce traiesc libere, fructe si legume cultivate cu grija si atentie.

 

Ciocolata noastra este fara zahar, la fel ca toate produsele pe care le cream artizanal in laboratorul nostru, proaspete in fiecare zi.

Credem ca sanatatea vine in primul rand din ceea ce mancam, asa ca suntem focusati sa cream cele mai fresh si mai gustoase produse care se bazeaza pe ingrediente hranitoare, ce ne aduc un aport de macro si micronutrienti de calitate.

 

Te invitam sa le incerci!

Calea Plevnei 122, Bucuresti

bottom of page